2009. március 12., csütörtök

Ahogy a Microsoft látja a jövőt

<br/><a href="http://video.msn.com/video.aspx?vid=a517b260-bb6b-48b9-87ac-8e2743a28ec5" target="_new" title="Future Vision Montage">Video: Future Vision Montage</a>
Íme egy kis videó, arról, hogyan gondolja a közeli jövőt a microsoft, kütyüileg. Bár eredendően szabadkézi rajzos volnék, és tudom sokan ellenzik is, személy szerint én kedvelem az érintő kijelzőt. A második ilyen technológiával felvértezett telefonomat nyúzom, és abszolút elkötelezett lettem. Gépelésnél természetesen marad a billentyű, de multimédiás alkalmazásoknál, felhasználóbarátnak tartom a touch screen-t, főleg ha szenzoros mint pl. az iPhone-nál.

Amúgy meg valahol azt olvastam, hogy a technikai fejlettség olyan szintű valójában, hogy adott területeken a fejlesztők más a sci-fi műfajból merítenek ötleteket, arra, hogy mit is kéne legyártani. Érdekes pár régi filmet megnézni a műfajban, aminek eszközeit már most túl léptük. De ez csak az én "külön véleményem".

5 megjegyzés:

My ism ... aestethic terrorism írta...

Hákszli bácsi most aztán igazán boldog lehet , hogy ....Ő ezt má megmondta .... :D

Unknown írta...

itt az idő, hogy legyen egy Mac-ed :)

zedraw írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
zedraw írta...

egy iMac benne van az 5 éves tervben..... ;)
Gratula hozzá ha ott tartasz :0)

Amúgy a holografikus mozgásérzékelős dogokban jobban hiszek, mint az érintőképernyőben, ha már a futurisztikus koncepcióknál tartunk.

Névtelen írta...

Közelebb van, mint gondolnánk:

http://www.ted.com/index.php/talks/pattie_maes_demos_the_sixth_sense.html